www.dawsonbags.com 
 
   
   
   
 
 
 
КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ ДОУСЪН
ЧАНТИ, БОРСЕТИ, ПОРТМОНЕТА, КОЛАНИ, АКСЕСОАРИ


Категория:  Мода - Облекла, обувки, аксесоари
Раздел:  Чанти, Раници, Куфари
 

ЗА НАС

Кожени изделия и аксесоари - Магзини Dawson

Доусън е семейна фирма, създадена още през 1990 г., с основен предмет на дейност - търговия на едро и дребно с луксозни кожени изделия. Управлявана е от Пенка Милева.

За повече информация посетете сайта на Доусън - DawsonBags.com
или електронен магазин за кожени изделия - Dawson.BG

В своите магазини и склад в Пловдив, Доусън предлага голямо разнообразие от кожени изделия както от български производители, така и внос от чужбина. Доусън предлага качествени кожени изделия и аксесоари.

Асортиментът кожени изделия включва кожени портмонета, мъжки и дамски чанти, пътни чанти, бизнес чанти, ученически чанти, абитуриентски чанти, кожени портфейли, калъфи за документи, ръкавици, както и разнообразни кожени аксесоари, включително колани, табакери, визитници, ключодържатели.

Dawson търгува на едро с всякакви изделия, изработени от естествена и изкуствена кожа и текстил.

Dawson Bags поддържа достатъчни количества на склад. Постоянно разширява продуктовата гама, за да задоволи повишаващите се изисквания на пазара.

Доусън разполага с екип от професионалисти, който се грижи за обслужването на клиентите!


Алтернативен адрес на Доусън - Реклама на Dawson в InfoJoker

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com